Nogen månder er bare til at lukke op og ***** i. Med andre ord der kommer for mange regninger.

Det kan være din måned er fyldt med regninger du ikke lige havde set komme. Det kan også være du bare får et par uventede øv regninger. Det kan være et vindue knalder, det kan være fryseren der går, eller måske bilen skal have nye sommerdæk. Uanset hvad der må komme af regninger, så kan muligheden for at flytte dem lidt være kærkommen. 

Man kan naturligvis altid flytte lidt på dem ved at optage lån. Problemet her er at de ikke er særlig fleksible og det koster gebyrer. En konto hvor du fleksibelt kan handle det nødvendige er langt bedre. Sådan en konto som feks viabill tilbyder, giver dig langt flere muligheder. Du kan handle alt det du skal bruge online via kontoen og dernæst betale tilbage når det passer ind. Du kan bruge den i alle shop på nettet uanset om det er sko, tøj, værktøj, frækt lingeri, møbler ja endda sexlegetøj du skal købe. 

Når du har den oprettet kan du gå i gang!

Så snart du har oprettet en sådan konto er du hurtigt i gang. Den gode nyhed er at den forfærdelig nem at bruge. Det kan for nogen selvfølgelig også være en farlig nyhed. Alt i alt skal du nemlig gøre helt som du plejer. Du handler i de shops du plejer og gør helt som du plejer. Når du så skal betale, så skal du ændre en lille ting, nemlig dit betalingsmiddel. Her vælger du nu den nye konto der så sørger for at beløbet ikke trækkes på din rigtige konto. Det samles nu i en fælles afbetaling, hvor alle din køb er samlet. Her kan du så afgøre hvor hurtigt du ønsker at betale det samlede beløb retur.