Jeg er en mand på 24 år som stadig bor hjemme hos min mor og far, jeg har en lillebror på 19 år som også bor herhjemme, udover det har jeg ældre søskende som alle enten er gift eller bare flyttet ud.

Jeg kan mærke at det at være 24 år og stadig bo hjemme fylder en del, jeg har ikke det privatliv som jeg ønsker og heller ikke den frihed som andre 24 årige har.

Jeg elsker mine forældre og har nydt hvert et øjeblik med dem, men jeg kan godt mærke at det er tid til at komme videre og finde mit eget sted.

Jeg har også fundet den her pige som jeg snakker rigtig godt med og vi er blevet kærester, vi har også snakket om at flytte sammen i lang tid.

Nu gider jeg ikke holde det hen meget længere og det kan kun gå for langsomt at flytte ud.

Jeg har kigget på nogle forskellige lejligheder og har prøvet at finde noget i indre by, nu er jeg stadig ung og doven, og det at havde en masse butikker lige rundt om hjørnet ville ikke skade.

Jeg fandt så den her lille lejlighed i nordvest som har en masse dejlige omgivelser, og ikke specielt langt fra familie og venner.

Lejligheden er meget fin, ikke specielt stor men det skal den heller ikke være for mig og min kæreste, der er det vi skal bruge og ikke mere.

Så kan vi også være tæt på hinanden hele tiden, og tilbringe en masse kvalitetstid som vi har manglet.

Lejligheden var bare den vi skulle havde og jeg søgte hurtigt om et lån på Letfinans.dk og nu glæder jeg mig til at flytte ind med min dejlige og fantastiske  kæreste.